Γεννήθηκα το 1966 στο Μοσχάτο αλλά σύντομα η οικογένειά μου μετακόμισε στον Πειραιά, απ' όπου διατηρώ το σύνολο σχεδόν από τις παιδικές μου μνήμες.

Στην οικογένεια δεν προϋπήρξε κανένας αρχιτέκτονας ή μηχανικός, παρόλα αυτά η προοπτική των σπουδών πάνω στην αρχιτεκτονική, με συνεπήρε από πολύ νωρίς. Ίσως οι καλλιτεχνικές καταβολές να βρήκαν έτσι τον τρόπο να εκφραστούν.

Μετά το σχολείο (Ιωνίδειος Πρότυπος Σχολή Πειραιώς - 1984) σπούδασα στο ΕΜΠ (1984-1994)

Από το δεύτερο έτος των σπουδών μου δούλευα σε σχεδόν μόνιμη βάση δίπλα σε διάφορους Αρχιτέκτονες, επιχειρώντας να ανακαλύψω την πραγματική διάσταση του επαγγέλματος, την δημιουργική αλλά και την λιγότερο ελκυστική στην καθημερινότητά του. Παράλληλα αποκτούσα επαφή με την δαιδαλώδη νομοθεσία που αφορά στις κατασκευές, συχνά παράλογη ή καταπιεστική για το πνεύμα του αρχιτέκτονα.

Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Ε.Μ.Π. το 1994 με την εκπόνηση της διπλωματικής μου εργασίας πάνω σε ένα σύνθετο θέμα που συμπεριελάμβανε την δημιουργία ωδείου, θερινού κινηματογράφου και πάρκου στο κέντρο του Πειραιά.

Προς το τέλος της στρατιωτικής μου θητείας (1996) συμμετείχα μαζί με τον Μελέτη Λούκο και την Κρυσταλλία Καμβασινού στον Πανελλήνιο Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό που αφορούσε στην τουριστική αξιοποίηση του χώρου των παλαιών λατομείων του Δήμου Υμηττού. Η μελέτη απέσπασε το Α΄ βραβείο, αλλά δεν υλοποιήθηκε παρά μόνο τμηματικά.

Η μετέπειτα καριέρα μου, μέχρι την ενσωμάτωσή μου στο «πορτοκαλί» το 2006, εξελίχθηκε στο ελεύθερο επάγγελμα και σε συνεργασία με άλλους συναδέλφους, με κυριότερη αυτή με το γραφείο του Μελέτη Λούκου. Καρποί των συνεργασιών ήταν διάφορες συμμετοχές και διακρίσεις σε διαγωνισμούς (Δημαρχείο Φερών, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης στην Ηλιούπολη, Δημαρχείο Υδρούσας Άνδρου κ.α.) και μια σειρά από δημόσια και ιδιωτικά έργα, κτηριακά και υπαίθριες διαμορφώσεις.

Το διάστημα 2007-2011 φοίτησα στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και απέκτησα Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών με θέμα τον Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό Πόλεων και Κτηρίων. Από τις αρχές του 2011 είμαι πιστοποιημένος Ενεργειακός Επιθεωρητής από το Υ.Π.Ε.Κ.Α.

Παράλληλα, από το 1998 είμαι μέλος του Ινστιτούτου Μελέτης της Τοπικής Ιστορίας και της Ιστορίας των Επιχειρήσεων (Ι.Μ.Τ.Ι.Ι.Ε.), με συμμετοχή σε μελέτες, συνέδρια, δημοσιεύσεις και τοπικές παρεμβάσεις σε θέματα Αρχιτεκτονικής Κληρονομιάς, ανάπτυξης κ.α. Στα πλαίσια, κυρίως, των παρεμβάσεων του Ινστιτούτου, έχω δημοσιεύσει άρθρα με θέματα Αρχιτεκτονικής Κληρονομιάς και Ιστορίας στα περιοδικά «Πειραϊκά», «Μικρά Πειραϊκά» και στο ένθετο «Τέχνη και Ζωή» της εφημερίδας Ναυτεμπορική.