Γεννήθηκα το 1967 στην Αλεξανδρούπολη. Tα παιδικά μου χρόνια τα έζησα στο χωριό μου, την Άνθεια, σε μα πέτρινη μονοκατοικία με κεραμοσκεπή, την οποία είχε κτίσει ο παππούς μου. Ένα σπίτι ψηλοτάβανο, με μεγάλα παράθυρα, τόσο ζεστό, όμορφο, εύχρηστο και ασφαλές, που το είχα λατρέψει.

Σε ηλικία δέκα ετών είχα πει στον πατέρα μου ότι θα γίνω Αρχιτέκτονας για να επισκευάσω το σπίτι του παππού. Μετά από δύο χρόνια αποφασίστηκε από τους γονείς το σπίτι να αντικατασταθεί από μια σύγχρονη κατοικία του 1980. Η παλιά μονοκατοικία που λάτρευα δεν κατεδαφίστηκε αλλά αποσυναρμολογήθηκε από τον πατέρα μου με βοήθεια από όλη την οικογένεια και όλα τα υλικά ξαναχρησιμοποιηθήκαν σε διάφορες κατασκευές. Αυτή ήταν η πρώτη μου και καθοριστική εμπειρία στην κατασκευή – δημιουργία.

Μετά το σχολείο (1ο Γενικό Λύκειο Αλεξανδρούπολης - 1985) σπούδασα στο ΕΜΠ (1986-1993).

Από το δεύτερο έτος των σπουδών μου δούλευα σε μόνιμη βάση δίπλα σε διάφορους Αρχιτέκτονες. Το 1991 συμμετείχα στον διαγωνισμό για το Μουσείο Πατρών με το γραφείο Δ. Η. Νικηφοράκη που απέσπασε έπαινο. Η συνεργασία μου για δύο περίπου χρόνια στο γραφείο του καθηγητή ΕΜΠ Π. Τουλιάτου ήταν μια μοναδική εμπειρία γνώσεων και προσέγγισης της Αρχιτεκτονικής.

Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Ε.Μ.Π. το 1993 με την εκπόνηση της διπλωματικής μου εργασίας με θέμα την δημιουργία Μουσείου Κεραμικής, Σχολής Κεραμικής και Ξενώνων στο Κάστρο της Σίφνου. Στο θέμα έπρεπε να ενταχτούν λειτουργικά και ογκοπλαστικά δύο εκπληκτικοί παραδοσιακοί ανεμόμυλοι .

Το ίδιο έτος ξεκίνησε η συνεργασία μου με την ΜΕΑΣ ΕΠΕ σε έργα μεγάλης κλίμακας με μελέτη εφαρμογής (Κτίρια Επιβατών των Σιδηροδρομικών Σταθμών Μακρυχωρίου & Λιτοχώρου) και στο διαγωνισμό για τις Πολυδύναμες Αίθουσες ΤΕΙ Πατρών.

Η μετέπειτα καριέρα μου, μέχρι την ενσωμάτωσή μου στο «πορτοκαλί» το 2003, εξελίχθηκε στο ελεύθερο επάγγελμα και σε συνεργασία με άλλους συναδέλφους και εταιρίες, με κυριότερη αυτή με το γραφείο του Σάκη Διγενή. Στο γραφείο αυτό είχαμε διάφορες συμμετοχές και διακρίσεις σε διαγωνισμούς όπως “Επισκευή - Διαμόρφωση πρώην Ανακτόρου Mon Repos σε Μουσείο Αρχαιολογικού Χώρου Παλαιόπολης και Διαμορφώσεις στον περιβάλλοντα Χώρο” και ανάθεση του έργου “Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών - Ανακαίνιση Κτιρίου - Ανακατασκευή Θεάτρου” και μια σειρά από δημόσια και ιδιωτικά έργα, κτηριακά και υπαίθριες διαμορφώσεις.

Στην συνέχεια η συνεργασία με την AR.TE. EΠΕ για έξη χρόνια, μου έδωσε την ευκαιρία να έχω εμπειρία συμμετοχής σε μεγάλες μελετητικές ομάδες και σε ειδικά κτιριακά έργα του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα καθώς και σε επιβλέψεις. Τέλος με την ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε. συμμετείχα σε μια σειρά μελετών «Ειδικών Έργων Επεξεργασίας Απορριμμάτων» τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, όπως Χυτά Φυλής, Χυτά Ημαθίας, ΕΜΑΚ Λάρνακας Κύπρου, ΜΒΤ Σόφιας, Μονάδα Διαχείρισης Απορριμμάτων Αγ. Πετρούπολης, μέσα από τα οποία απέκτησα την εμπειρία σχεδιασμού έργων προστασίας του περιβάλλοντος.

Από τις αρχές του 2011 είμαι πιστοποιημένη Ενεργειακός Επιθεωρητής από το Υ.Π.Ε.Κ.Α. και μέλος της ΕΔΕΜ.