Γεννήθηκα το 1966 στην Αθήνα. Η αρχιτεκτονική μπήκε στη ζωή μου μέσα απ’ το όραμα και την επιθυμία του πατέρα μου. Η οριστική μου απόφαση λήφθηκε όταν, σε ηλικία 13 ετών εκείνος έπαψε να είναι κοντά μου ως σύμβουλος και εμπνευστής.

Είχαμε κοινή μαθητική πορεία με τον Κώστα Αναστασιάδη (στο Κολλέγιο Αθηνών). Με τους άλλους δύο συνεργάτες βρέθηκα στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, όπου στα πλαίσια του τελευταίου έτους σπουδών εκπόνησα διπλωματική εργασία με θέμα την δημιουργία σύγχρονου υδροθεραπευτηρίου στα Λουτρά Καϊάφα, στη Δ. Πελοπόννησο. Τους κύριους άξονες αυτής της μελέτης συνέθεταν ο επανασχεδιασμός των υπαρχουσών εγκαταστάσεων και η χωροθέτηση νέων λειτουργιών (όπως για παράδειγμα ξενοδοχείου, ναυταθλητικού – συνεδριακού – πολιτιστικού κέντρου κτλ)..

Παράλληλα με τις σπουδές, μου δόθηκε η ευκαιρία να εργαστώ σε δύο διαφορετικούς τομείς: Απ’ τη μια ως αρχιτέκτονας σε τεχνικά γραφεία και απ’ την άλλη ως καθηγητής σχεδίου στο Κέντρο Τεχνών Πλάκα. Οι ξεχωριστές αυτές εργασιακές παραστάσεις μου προσέφεραν σημαντικές εμπειρίες, ανοίγοντάς μου ιδιαίτερους ορίζοντες στη μελλοντική εργασιακή μου εξέλιξη.

IΜετά την αποφοίτησή μου από το ΕΜΠ, ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές (στο UCL του Λονδίνου, απ’ όπου έγινα το 1994 κάτοχος MSc in Advanced Architectural Studies) και τη στρατιωτική μου θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό.

Στην προσπάθειά μου να διατηρήσω την ευχαρίστηση που μου έδιναν και οι δύο τομείς δραστηριότητας, ξεκίνησα την αυτόνομη πορεία μου ως αρχιτέκτονας, σε γραφείο στο κέντρο της Αθήνας, και ταυτόχρονα ανέλαβα την διεύθυνση σπουδών των τμημάτων διετούς φοίτησης του Βρετανικού οργανισμού EDEXCEL στο Κέντρο Τεχνών Πλάκα.

Η αναζωογονητική αυτή επαφή με τους σπουδαστές έληξε το 2001. Από το 1997 ωστόσο, είχε ξεκινήσει η 10χρονη σχέση μου με τα Κολλέγια Αθηνών και Ψυχικού, όπου ως το 2007 υπήρξα καθηγητής γραμμικού σχεδίου, ενώ τα έτη 2006 & 2007 ανέλαβα το μάθημα της τεχνολογίας στα αντίστοιχα Γυμνάσια και Λύκεια.

Από το 2007 διατηρώ μόνιμη συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην εκπόνηση αρχιτεκτονικών μελετών και επιβλέψεων για έργα του.

Παράλληλα με τις δραστηριότητες αυτές, συνεχίζω την πορεία μου ως αρχιτέκτων ελεύθερος επαγγελματίας, ως μέλος ιδιωτικών αρχιτεκτονικών μελετητικών γραφείων, από το 1995, με τη συνάδελφο αρχιτέκτονα Σοφία Μαρούγκα, μέχρι τη σημερινή μορφή του «πορτοκαλί» αρχιτεκτονικού γραφείου.